Upute za korištenje Skincell Pro

Upute o korištenju Skincell Pro seruma

Upute za Skincell Pro

Prirodni i sigurni proizvod za korekciju madeža, bradavica i kožnih mrlja pojavio se nedavno, ali već je zaradio ljubav i popularnost mnogih stanovnika Hrvatske. Sastoji se samo od ekstrakata i ekstrakata aktivnih biljaka, zbog čega složeno djeluje na nesavršenost kože, ne nanoseći štetu zdravoj koži, ali istodobno uklanjajući uzroke nedostatka.

Indikacije seruma

Preporučuje se uporaba seruma Skincell Pro kod prvih znakova kožnih lezija kao što su bradavice, staračke pjege i neželjeni madeži. Te nesavršenosti kože mogu uvelike pokvariti izgled, štoviše, uzrokuju puno problema: neprestano ometaju, svrbež i pri najmanjoj šteti uzrokuju jake bolove i mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Ako ne započnete liječenje, formacije se brzo šire, zauzimajući sve više i više novih područja zdrave kože. Stoga, što se prije počnete baviti problemima kože, to ćete se lakše i brže nositi s njima.

Detaljne upute za uporabu

Budući da je Skincell Pro serum siguran, možete ga koristiti sami kod kuće.

  1. Otvorite plastičnu epruvetu sa serumom i istisnite malu količinu.
  2. Nanesite proizvod na problematično područje kože
  3. Ponavljajte ovaj postupak 2-3 puta dnevno tijekom 2-4 mjeseca, ovisno o težini bolesti.

Budući da je serum potpuno bezopasan, može se koristiti sve dok to situacija zahtijeva. Nisu potrebne pauze u liječenju.

Kontraindikacije

Lijek je napravljen od prirodnih i sigurnih tvari, tako da gotovo nema kontraindikacija. Čak i djeca od 2 godine i starije osobe mogu ga koristiti za ispravljanje madeža, bradavica i kožnih mrlja. Ne utječe na tijek drugih akutnih i kroničnih bolesti.

Kao i kod svakog prirodnog lijeka, u rijetkim slučajevima može se pojaviti individualna netolerancija bilo koje komponente lijeka. U tom slučaju trebali biste prestati koristiti lijek i koristiti antialergijske proizvode.