Recenzije o Skincell Pro

 • Ivana
  Imao sam madež u blizini nosa, stvarno me mučio. Nisam se usudio napraviti operaciju. Prijatelj je savjetovao skincell pro kremu. Uz njegovu pomoć uklonio sam madež bez ikakvih operacija u 2 mjeseca.
  Skincell Pro
 • Mario
  Sin je imao bradavice na rukama. Isprobali su mnoštvo lijekova iz ljekarne, opekli su bradavice, pocrnili i zaboljeli. No vrlo brzo su se pojavili novi. Nakon upotrebe skincell pro sve bradavice nestaju bez boli, nove se više ne pojavljuju.
  Skincell Pro
 • Tena
  S godinama su mi se na vratu i ramenima počele pojavljivati ​​staračke pjege. Liječnici su rekli da je to prirodno i da se ne može liječiti. Ali nisam se htio pomiriti s ovom ružnoćom i naručio sam Skincell Pro serum. U roku od mjesec dana boja kože mi se izjednačila, mogu ponovno nositi otvorenu odjeću.
  Skincell Pro
 • Luka
  Koristila sam Skincell Pro serum za bradavice. Ima lagani ugodan miris i konzistenciju nalik kremi. Bradavice nisu pocrnjele od nje, već su se postupno počele sušiti i potpuno nestale.
  Skincell Pro
 • Mladen
  Naručio sam Skincell Pro serum da se riješi bradavice, skočio mi je točno na nogu. Boljelo me je hodati zbog nje. Uz pomoć seruma uklonio je bradavicu za 3 tjedna. Supruga je pročitala upute i odlučila isprobati i ovu kremu, nakon što je mahune imala staračke pjege na leđima. Nakon mjesec dana korištenja, sva je koža postala bistra.
  Skincell Pro
Korisnička ocijena Skincell Pro
4.7
25