Iskustvo korištenja Skincell Pro

Iskustvo korištenja Skincell Pro seruma tvrtke Maxim iz Varšave

Iskustvo korištenja Skincell Pro seruma

Dobar dan. Prije šest mjeseci počeo sam koristiti serum Skincell Pro koji se koristi za korekciju madeža, bradavica i mrlja na koži. Želio bih podijeliti s drugima rezultate koje sam uspio postići ovim divnim alatom.

Krtice koje mi unakaze lice

Krtice na bradi i oko nosa počele su mi se pojavljivati ​​dok sam bila tinejdžerica. Isprva su to bile male točkice koje su bile gotovo nevidljive. Tada me nisu ni na koji način smetali, osim što su ponekad izazivali mali svrbež. Ali ti madeži su rasli zajedno s mojim odrastanjem. Kad sam imao trideset godina, moje je lice već imalo ružni viseći smeđi grašak, zbog čega mi je lice izgledalo asimetrično, a brada iskrivljena. Oduvijek me užasno nije voljela. Neki su čak mislili da imam prljavštinu na licu.

Ali osim ružnog izgleda, ovi madeži su mi stvarali puno problema prilikom brijanja. Bilo je vrlo teško obrijati im kosu oko sebe, a još više na njima. Srećom, kosa im je rasla puno brže od brade, bila je hrapava, pa su uvijek izgledali neuredno, sa strništem. Uz to, prilikom brijanja često sam ih slučajno udario britvom, što je uvijek bilo popraćeno divljim bolovima i obilnim krvarenjem. Uvijek su liječili dugo i bolno. Općenito, ovi ružni madeži nisu mi donijeli ništa dobro i, naravno, stvarno sam ih se želio riješiti.

Načini suočavanja s madežima

Iskustvo korištenja Skincell Pro-a

Pronašavši vremena, odlučio sam otići liječniku i riješiti se madeža. Liječnik je predložio jedino rješenje - kirurško uklanjanje. Naravno, doista nisam želio ići pod nož, pogotovo jer je za operaciju bilo potrebno više od tjedan dana da ostanem u bolnici nakon operacije dok rane ne zacijele. Razmišljajući o ovome, otišao sam na mrežu i vidio zastrašujuće slike ožiljaka koje ljudi imaju nakon uklanjanja madeža na licu. Naravno, odmah mi se učinilo da radim takvu operaciju. Stvarno sam želio pronaći alternativu i pronašao sam mjesto proizvođača seruma Skincell Pro, gdje sam naučio kako ga koristiti. Odlučio sam naručiti, jer je proizvođač obećao riješiti madež bez boli, ožiljaka i ožiljaka. Osim toga, ovaj je lijek potpuno bezopasan, pa nema rizika. I odlučila sam naručiti ovaj serum.

Rezultati primjene

Serum Skincell Pro stigao je poštom u roku od 5 dana. Ima konzistenciju nježne kreme s laganim ugodnim mirisom. Počela sam ga nanositi dva puta dnevno nakon što sam ujutro oprala lice i prije spavanja. Ispostavilo se da je vrlo jednostavno koristiti serum: samo trebate iscijediti kap lijeka i nanijeti ga na sam madež. Nakon nanošenja nema peckanja ili peckanja, nema neugode.

U roku od tjedan dana počeo sam primjećivati ​​da su rodni znaci postali malo manji, što me jako obradovalo. Naravno, nisam očekivala trenutni rezultat od kreme, ali uostalom, liječena sam njome bez bolova, odijevanja i odlaska na bolovanje.

Nakon 2 mjeseca redovite uporabe madeži su postali gotovo ravni, promjera su postali 2 puta manji. Više ih nisam dodirivao prilikom brijanja, nisu mi smetali.

Koristila sam serum 4 mjeseca i učinila da potpuno nestanu! Već 2 mjeseca živim bez njih, što je jako, jako sretno. Korištenje ovog lijeka nije izazvalo iritaciju, bol ili svrbež, sredstvo vrlo blago djeluje na kožu, ne ozljeđuje je.